Somedays are better then others...

Jaha nu är det inte många dagar kvar på detta året. Har man verkligen åstadkommit allt man ville, nja det kan jag väl inte riktigt hålla med om. Men mkt bra har hänt vill jag lova även dåliga saker också men dom är inte lika många.

Inför det nya året blir det lite ändringar i livet vilket bara är positivt, jag ska bli en bättre människa än vad jag är idag. Dags att börja leva upp till att man faktiskt fyller 20 år om 20+dagar. :O det är helt sjukt nyss fyllde man 18 liksom.
Aja snabba steg in i vuxenlivet, har en del möten inplanerade som kommer att förändra min livssituation rejält :D Bara positivt. =)

Imrogon blir det till att fira det nya året med min underbara familj, är inte mkt för det där med att festa och dricka alkohol så då blir familjen ett alldeles utmärkt sällskap istället för att springa runt på krogar tillsammans med en massa människor som blir alldeles för fulla och gör bort sig totalt!
Nopp på den delen har jag väl mognat, jag började festa med alkohol väldigt tidigt så jag har haft mina dagar känns det som. Så är bara skönt att få koppla av hemma och slippa bakfyllan dagen efter!

Jag får passa på att önska alla ett gott nytt år så här dagen innan, får se om jag hinner kika in något imorgon.
Har ju fått hem en dator av två nu så borde kunna bli lite bättre uppdatering. =)

Hade!! <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se