when the world spinns faster and faster.

Tjoho! =)

Idag vakna jag vid nio, trots att jag inte somna förrän tre typ.. :P Men pigg för det =)

Idag vankas det städning på schemat, Ett minus med att ha hund är att det jämnt och ständigt är ett litet tunt lager med hundhår på golvet, trots att man försöker damsuga så ofta som möjligt men det gör ingen skillnad. :S Aja Det är ju bara på vintern som det blir extra hårigt för hoppas denna vinter går relativt fort.! ;p Hehe.


Annars idag så har jag inget speciellt planerat på schemat. Väntar fortfarande på mina pengar ska komma. Känns fel att man inte har kunnat betala räkningarna än, men det är ju inte mitt fel! :s är ju lite svårt att betala utan pengar.

Får se om jag skriver något mer lite senare när jag kommit på vad som händer mer idag.!


Detta är våran lilla hårboll ;)

Danish is the shit!

Hejsan! Nu är jag här igen =)

Fastna vid datan som vanligt har lagt ut lite annonser på saker som ska säljas ;P får se om jag tjänar några pengar ;P haha!

Iaf så väntar jag på att mina pengar ska komma! Var på utbildning för snart tre veckor sen och dom sa att man skulle få pengarna två veckor efter utbildingen vilket var i torsdags, men de har inte kommit ännu :S
Så fort jag får dom så ska jag bosätta mig i stan ett tag för att ordna upp lite saker.! Det behövs känner jag. Min äldsta syster har lovat att hjälpa mig. =)

Swear it again!

Halloj. =) Sitter nu framför datan som alltid. Lyssnar på Westlife på spotify och funderar över livet..!
Vet att ingenting kommer att förändras förrän jag gör något åt saken..!

Är väldigt trött på att bara sitta hemma om dagarna, och vänta ut timmarna tills det blir kväll så man kan få sova och vakna upp till en ny dag.

Men nån dag så ska jag ta tummen ur arslet och ordna upp allt som jag har..! Känns inte bra just nu, känner bara mer och mer press varje dag som går.! Så behöver verkligen en vändning snart.! Och jag vet att jobben inte kommer till mig så jag får ta och komma till dom. Men det är inte så lätt. Jag är väldigt blyg i vanliga fall så har svårt att ta kontakt med nya människor så hur ska jag då kunna gå fram till helt främmande människor och begära att man ska få jobb :O det går liksom bara inte.

Helst av allt skulle jag bara vilja bosätta mig hos min syster ett tag så att jag kan bo nära allt och sedan kan hon pusha mig till att göra det jag verkligen vill. Så som hon har gjort med Frida, men eftersom att Frida bor hos henne nu så är det inte så jäkla lätt.. Men men får väl hoppas att jag kommer över denna period snart så jag slipper all ångest.!

...

Hallojsan! =)
Nu har nästan halva dagen gott, och vad har jag fått gjort idag då? Inte ett piss.. :S
Vakna först halv sju så väckte bojsen, men orkade inte vara upp så la mig i sängen igen och såg till att de kom iväg till skolan utan min hjälp, Sen somna jag om när dom väl var i skolan. Vaknade av att mamma ringde vid halv tolv. Då gick jag upp betala mammas räkningar och skulle ha tagit något att äta men orkade inte det så hoppa över den biten, Men har iaf nu fått i mig tre stekta ägg det var det enklaste jag kunde komma på så det var min frukost/lunch. Snart kommer yngsta broderna hem från skolan så får väl se vad han har lust att göra. =)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer antingen så blir det till att åka in till syster och kolla tv då vi inte har någon. Men den är nog påväg så snart så kan vi spara in en jäkla massa pengar genom att inte åka nånstans när vi vill titta på tv. =) Annars så kanske vi åker till moster och morbror som vi brukar göra på fredagarna, men min svåger fyller idag så kan vara trevligt att åka dit också även om vi ska till dom imorgon och på söndag =) Är ju Julskylting i stan så då går vi tillsammans hela familjen =) Mamma, Vi fem barn +Påke, Lea och Loke =) Så vi är ett litet gäng när vi bara är vi syskon+respektive och mamma :P tänk då på julen när övriga släkten också kommer då blir vi en jäkla massa folk. =) hehe men det är mysigt och vi har en så bra kontakt i våran släkt då alla bor i samma stad eller utanför så då ses man ju så ofta man kan=) Det är väldigt skönt :)

PoK! <3

23/11-11

Goddag! =)

Har nu varit uppe ett tag, var en sväng till Linköping med Esa och Mie =) Men nu är jag hemma igen, väntar på att min kära mor ska komma hem, hon slutade halv 12 men skulle till en kompis och hjälpa henne lite med saker. Så nu väntar jag bara på att hon ska dyka upp, får se vem som hinner först Emil eller Mamma. =) Emil slutar ju 2 ;P

är bara tvungen att lägga upp en bild på min fina vän eller närmare bestämt tre bilder fast i samma bild =) hehe

Fick dessa bilder för ett bra tag sen =) Har även en bild på mig liggandes nånstans ;P hehe men den har inte kommit fram ännu och den är inte lika fin som dessa bilder på min fina Jenny! =)
Nu är hon dock röd hårig och har kort hår men lika fin för det =) hihi<3 Tur man har så fina vänner! =)

Natthumor=)

Har läst denna förut och tycker den är så otroligt charmig så måste bara dela med mig utav denna =)




Faktauppsats om ko, skrivet av en lågstadieelev

Historian om Kon

Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever
ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den
skal dö. Men det bestämmer den inte själv.

Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den
främre sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan - Och
den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall
ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till
prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på
sidan av hornen.
Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas koögon. Kons mun kallas mule.
Det är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga
bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det
bara hår... Det heter kohår och har alltid samma färg som kon. Färgen
på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när
mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så
blir mjölken sur, men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon
har fyra fötter. Dom heter kofötter. Dom kan också användas till att
dra ut spikar med. Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter
den alltid två gånger.
Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig å magen ger den ost.
I osten är det hål.
Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har bra luktsinne. Vi kan känna lukten av den på långt håll.
Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också.
Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter kofångare. Den
sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i
paket som vi kan köpa i affären. Kons fyra fötter skickas till
snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur.
Och därför gillar jag kon väldigt mycket.

Lärarens kommentar: Jag har aldrig läst något liknande!

22/11

Hallojsan =)
Bloggandet lever vidare =)
Idag har det varit full rulle från morgon till kväll! Vilket är väldigt skönt för då har man inte kunnat tänkt så mkt.! =)
Jag och mamma satte igång med julpyntandet idag då hon jobbar resten av veckan! =) så skönt att få det gjort.
Sedan ikväll var vi över till min moster,morbror och Kusin en sväng kolla lite på tv och drack te =) Mysigt värre. =)
Ska ta och plocka lite i mitt rum innan jag lägger mig i sängen, har en jäkla massa grejer på både golvet och i sängen så kan bli svårt att sova :P

Imorgon kommer Esa och Mie en sväng innan dom fortsätter sin resa mot Linköping, och eftersom att jag bor på vägen mellan Katrineholm och Linköping så tänkte dom åka förbi här. Ska bli roligt att träffa sötungen Mie! Var otroligt längesen man träffade den donnan! :D <3

Annars imorgon så blir det nog lugnt. Är själv hemma på dagen så blir väl till att göra så lite som möjligt hehe.


Uppdaterar kanske nåt mera imorgon!

Hej på er! <3

It happends again..

Tjoho!

Här har ni mig igen! Dock inte med en så stor förhoppning om att ni kommer att få se mig oftare ;P hehe men jag försöker iaf så gott jag kan! :P Vilket är en stor förbättring till tidigare. ;P

De senaste dagarna så har jag inte gjort så mkt överhuvudtaget, umgåtts med min mor de stunder då hon inte jobbat sedan myst med min syster och hennes helt underbara barn!
På nätterna har jag försökt att sova vilket inte har lyckats så jättebra har för mycket att tänka på helt enkelt. Mår inte helt bra för tillfället har nog för stora förhoppningar på mig själv..

Btw så hände en jätte scarty sak idag, eller det har ju hänt förut också men nu idag så vart jag riktigt rädd.. Stod och lagade mat och helt plötsligt så började allt att snurra och jag kände mig yrslig och illamående så var tvungen att sätta mig ner, sa till mamma att jag inte kan laga mat för jag svimmar, och tydligen så var jag likblek i hela ansiktet kände att jag kallsvettades.. Men så fort jag fått i mig lite att äta så gick det över, undra vad som hade hänt om inte mamma hade varit hemma. :S aja har ju fått så förut men då oftast när man typ duschat i lite för varmt vatten. Menmen det händer ju inte allt för ofta så det är ju skönt det. =)

Hämta ut mitt paket idag också som legat på posten drygt en vecka;p fanns lite smått och gott i det paketet. Men det som jag mest är nöjd med var ett par termoleggins fy f*n vad sköna dom var lite småluddiga innuti så det blir mysigt ;p dom lär jag använda mkt. Kan verkligen tipsa om dom =) Fanns som sagt en hel del annat med också men det behåller jag för mig själv =)

Får se om jag skriver något imorgon. :)

PoK!!<3

dom är grymma!! :D

It sucks!

Hmm.. vart ska man börja i eländet.. Lika bra att inte skriva om det överhuvud taget. Är trött på skiten nu!

Men det verkar iaf som att visa saker börjar ordna upp sig.! Får se om jag orkar skriva om det hela en annan dag, tänkte bara visa att jag lever.!

Just nu väntar jag på att ägget ska koka färdigt till min räkochäggmacka =) hehe !

Ojdå..

Hejsan!
Jag lever!! :D hehe
Har nästan gått 2 veckor sen jag skrev sist:P Kommer faktiskt inte ihåg allt som jag gjort under dessa två veckor, men den senaste så har jag iaf blivit utbildad och firat det med en utgång i Norrköping. =) Har även sökt lite jobb så bara hoppas på att det kan hända något snart, annars så får jag lov att göra det som jag bävar allra mest för..! Men förhoppningsvis så kommer det att hända något snart som kan få livet på en lite bättre väg.! =)

Är jäkligt trött på att bara gå hemma nu.. Vill göra något med mitt liv, vill inte leva med det eviga tjatat att man inte är tillräcklig.! Men vad ska jag göra åt det, det är ju inte mitt fel att det inte finns något jobb, eller nåt annat som gör så att jag inte behöver leva på min mamma..

Menmen. Slut med depptalk för idag iaf.!

Nu ska jag vara lycklig för det lilla jag har och hoppas på att anden i flaskan dyker upp så man kan få sina önskningar uppfyllda =) hehe

Ska försöka bli bättre på att uppdatera också! =) Så förhoppningsvis så får ni snart höra mer utav mig! =)
Ha det bäst! PoK!!<3

Once upon a time..

Tja! Nu var det ett tag sen jag skrev, men har inte riktigt haft nån ork eller lust.

Men en hel del har hänt sen sist. :P hehe Så kanske ska ta dag för dag.! =)

Kan ju börja med Onsdagen: Gick upp skapligt för att tjejerna skulle komma och hämta mig! =) Vi skulle ju till Ullared så vi åkte skapligt så vi var där skapligt =) Tog drygt fyra timmar att åka, några stopp på vägen också. =) När vi var framme så gick vi in på Gekås och kika runt lite =) Dom andra handlade lite redan då, men jag väntade eftersom att jag inte hade några pengar =) Vi var där inne några timmar åt mat på deras matservering=) Tog en kotlett m. Pommes och beasås =) Mums. =) Sedan efter att vi hade kikat runt där, åkte vi till stugan som vi hyrde =) vilket var en jättefin stuga med ett sovloft där vi bestämde oss för att sova allihopa :P Mysigt värre. =) När vi installerat oss i stugan så åkte vi tillbaka till varuhus området. =) Gick in på Harrys och käka kvällsmat var jättemysigt där ;P Vi icke vegitariener tog varsin plankstek! Var supergott! =) sedan så var klockan rätt mkt så vi åkte till en mataffär och köpte lite frukost till morgondagen =) Sedan åkte vi tillbaka till stugan och slog ner oss i sofforna ;P kolla på tv medans de vart genomkollande utav dagens inköp =) Gick sedan upp och la oss i sängarna, men vart inte många timmars sömn, då kvällen/natten mest bestod utav prat :P hehe

Torsdag: Detta var den stora DAGEN! =) Vi gick upp vid åtta =) Åt frukost och packa in i bilen, städade stugan så vi kunde lämna den sen =) Åkte sedan och lämna in nyckeln vid nio =) Sedan var det dags att åka till varuhuset igen =) Hela 6 timmar vart det där inne =) sedan när vi var färdiga där så var det bara att försöka få in 5 fulla kundvagnar i en bil :P hehe Det var svårt men det gick tillslut ;P sedan så kände vi att det räckte med utflyckten och alla ville hem ;P så vi åkte hemåt stannade i Linköping för kisspaus =) hehe sedan vart det lite vilse-körning i gamla Linköping innan vi kom ut på E4-an igen =) Stod i bilkö en kvart då ett berjningsarbete utav en lastbil hålls på. vet inte riktigt vilken tid jag kom hem men det var iaf mörkt ;P hehe. =) När jag väl var hemma så packade jag upp mina saker =) Tog sedan det lugnt ett tag. =) Skulle ha kollat film med syster som var på besök =) Men gick en promenad med Jenny ist som ville prata lite. Sedan så vart det sovdags.!

Fredag: Vaknade vid 10 skönt att få sova längre än vad jag brukar. =) Tog det lugnt, och vid halv tre när Emil kom hem från skolan så åkte jag och mamma till Julita för att lämna Killarn =) Åkte sedan till Linda och var där en liten stund, hämta nyckel då jag skulle sova där. =) sedan åkte jag hem till Jenny, vi skulle ha Idol-mys då Henke jobba=) Så åkte dit och käka mat sedan satte vi oss i soffan och kolla idol =) Vi orkade inte titta på uttröstningen så vi åkte ner på stan en sväng och kolla runt lite, men det var lika dött som vanligt =) Köpte oss varsin milkshake på MC, sedan skjutsa Jenny hem mig till Linda. Gick nästan och la mig på en gång, då jag var väldigt trött. =)

Lördag: blev väckt vid tio utav Påke då var det dags för frukost =) Sedan så tog vi det lugnt myste med barnen ;P hihi  Mamma kom sen en stund när hon vaknat och så, och även moster, så vi åt chokladpudding =) Mums! Sedan åkte jag,linda och mamma och handla. Jag och linda besämde oss för att göra en kyckling paj till mat, men vart sedan linda och påke som gjorde den =) Vart supergott!! :D Sedan så gick jag till Jenny, vi skulle ut till min "bror" Som hade födelsedagsfest :P Var väldigt trevligt skratta som bara den ;P Vi vart kvar där till 12 sedan så gick jag,Jenny,Sabina och Rasmus en krogrunda =) hehe vilket också var väldigt trevligt =) Sedan så skjutsade jag och jenny hem dom till Marmorbyn och jag var hemma igen vid 3, då var det bara att sova!

Söndag: Vaknade relativt tidigt då man faktiskt ställde om klockan så man sov ju en timme kortare än vad man egentligen gjorde ;P hehe Vi tog och städade lite i köket jag och Linda:P Påke satte upp nya gardiner ;P hehe.
Sen kom mamma och skulle hämta mig, men innan så gjorde Linda och Mamma Lasagne som vart jättegod åt alldeles för mkt.. :S hehe sedan åkte jag och mamma hem. bara slöade.

Måndag: Igår då.. Vad hände då?? :O jag låg typ i sängen till tolv, sedan fixade jag iordning lite käk till resten av familjen =) Vart ungstekt lax m. citron och dill, Kokt potatis och cafe de paris-sås =) Sedan vart det lugnt resten av kvällen =) Gjorde en pizza som vart supergod =)

Tisdag: Idag! Vakna vid nio, gick upp och åt lite frukost, tog tag i disken från igår. =) gjorde sedan lite lunch =) Sen gick vi tre ut, Jag,Erik och emil. =) Plockade lite på tomten inför vintern =) Sedan så har jag suttit här en stund, ska sätta igång med eldandet och sedan slå ner mig i soffan framför tv-n, kollar aldrig på tv nu för tiden känns de som.! Så kanske dags att göra det, de är ju iaf bättre än att sitta vid datan. =)

Orkar inte lägga upp några bilder nu, då jag har dom på mobilen =) Men det kommer väl nångång =)


PussOKram!! =) <3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se