Och där var det slut..

halloj alla!
Idag är det Söndag då.. helgen går så jäkla fort så det är sjukt åt de! Menmen som arbetslös/arbetssökande har man ju i princip helg varje dag så det är väl ingen större skillnad. :S Aja snart ska det väl bli ett slut på allt detta så då slipper jag denna tristess!

Idag var det väl tänkt att man skulle städa och dona lite men just nu känns det väldigt långt borta... "/ Får väl se om det kommer mer energi senare under dagen. Det brukar kunna bli så, har gått ifrån att vara en morgonmänniska till kvällsmänniska. Så nu är jag lite smått seg, men brukar kunna bli piggare under dagen vilket resulterar i att jag är uppe halva nätterna :S Måste skaffa lite nya rutiner nu känner jag. Men det funkar ganska bra under veckorna då jag ibland blir tvungen att gå upp samtidigt som bröderna går upp.!

Blir nog bättre när jag flyttar till nya lägenheten då kan jag skaffa mig rutiner som passar mig själv. och även kanske hitta en sysselsättning som kräver att man har vardagliga rutiner. Bara att hålla tummarna för det bästa! =)


Pain is taking over my life...

Godkväll/natt?!?!


Dagen idag har varit fullspäckad, hoppat in och ut ifrån bilen i princip hela dagen. Så är extremt trött nu, imorgon så får jag iaf sova förhoppningsvis beror på vad min kropp säger. Inte helt på topp just nu. Mitt immunförsvar är nere på noll nu sen jag pierca mig. Det var grymt lågt innan så det gjorde ju inte saken bättre att man fick främmande föremål i kroppen som gjorde att alla sjukdomar löstas ut på samma gång, så har nu fyllt på mitt medicinskåp med diverse prylar för att jag ska lyckas bli frisk.!


Nu ska jag snart försöka sova en stund, ska väl kolla på en film innan så att man verkligen känner att tröttheten börjar krypa fram!

Hörs kanske nåt imorgon.

PussochKram så länge! <3

On the road!

Hallojsan! Nu ska jag snart iväg på en lite roadtrip med två utav mina brudar=)
Får se om man kommer hem igen med ett litet smycke någonstans på kroppen ! ;P <3

CU!

Att man aldrig lär sig...:S

Faaan också.. Vill inte må så här dåligt, vill kunna hitta på saker om dagarna så att jag kan få känna lite mening med att bara gå hemma om dagarna.. :S Vill få ut något med mitt liv, inte bara ha ångest varje dag för att man har mått för dåligt för att kunna ta vara på dagen..! Nu får det räcka!!!

oops!!

Halloj!=)

När inte lusten finns där så är det ingen mening med att anstränga sig för att få till något bra att skriva, men jag ska försöka så gott jag kan.

var ju ett tag sen jag skrev sist och mycket har hänt sen dess. =) Man har ju hunnit fylla 20 under denna tid, vilket inte för med sig något positivt... :S Får sådan sjuk ångest över att fylla år nu när man passerat 18, har ju inte hunnit med allt som man hade velat hinna innan man vart 20. Men men får se till att sätta fart på mitt liv lite så att man kan få ut något bra utav sitt liv.
Om drygt två veckor flyttar man kanske också =) vilket känns grymt skönt. Dock så är det till en lägenhet som jag bott i redan i två år. hehe men nu ska det äntligen stå mitt namn på dörren och inte någon annans. =)

nej nu ska jag nog kolla igenom några avsnitt utav Andra Avenyn. =) Imorgon blir det kalasande med släkten. =)
Och senare i veckan som kommer blir det en tur till Norrköping så att man kan få utföra min barndomsdröm!!=) Drömmen kommer att slå in tack vare mina underbara vänner!!!;P Ni får se senare vad det är för något =) hehe

PoK!! <3

Things to do, Places to go..

Goddag! =)

Här hemma är klockan nu tjugo över elva, har tagit det ganska lugnt hittils =) Varit ute med hunden, ätit frukost, kollat tv. och nu sitter jag här.

Har väl lite saker jag skulle behöva göra innan klockan hinner bli två.

Dagarna som gått sen sist jag skrev har varit ganska så sysslolösa.. Inte mkt att göra. Mest tagit tag i hemmet.

Väntar på att nästa vecka ska komma så man kan få gå på två möten som kommer förhopningsvis förändra min livsstil. =)

Får se om jag uppdaterar något mer lite senare. =)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se