Nyårsafton!

Jaha idag var det den där dagen då, Slutet på något dåligt och början till något bra.
Har iaf nyårsstädat huset nu. Känns skönt att ha det gjort även om det är det tråkigaste som finns :S

Ikväll ska iaf hela familjen iväg till Moster, Morbror och kusin för att fira nyår med tre-rätters. =)


Somedays are better then others...

Jaha nu är det inte många dagar kvar på detta året. Har man verkligen åstadkommit allt man ville, nja det kan jag väl inte riktigt hålla med om. Men mkt bra har hänt vill jag lova även dåliga saker också men dom är inte lika många.

Inför det nya året blir det lite ändringar i livet vilket bara är positivt, jag ska bli en bättre människa än vad jag är idag. Dags att börja leva upp till att man faktiskt fyller 20 år om 20+dagar. :O det är helt sjukt nyss fyllde man 18 liksom.
Aja snabba steg in i vuxenlivet, har en del möten inplanerade som kommer att förändra min livssituation rejält :D Bara positivt. =)

Imrogon blir det till att fira det nya året med min underbara familj, är inte mkt för det där med att festa och dricka alkohol så då blir familjen ett alldeles utmärkt sällskap istället för att springa runt på krogar tillsammans med en massa människor som blir alldeles för fulla och gör bort sig totalt!
Nopp på den delen har jag väl mognat, jag började festa med alkohol väldigt tidigt så jag har haft mina dagar känns det som. Så är bara skönt att få koppla av hemma och slippa bakfyllan dagen efter!

Jag får passa på att önska alla ett gott nytt år så här dagen innan, får se om jag hinner kika in något imorgon.
Har ju fått hem en dator av två nu så borde kunna bli lite bättre uppdatering. =)

Hade!! <3

Vad ska man säga när orden inte räcker till...

Nu är det såhär att jag aldrig har varit en riktig bloggar, så därför känner jag ingen press till att behöva blogga varje timma i mitt liv, Ett inlägg nån gång i månaden som visar att man lever räcker väl?!?
Dom som verkligen bryr sig om vad jag gör i mitt liv om dagarna ringer väl???!??

BEBIS!!! =)

Nu sitter vi alla och väntar på det nya tillskottet =)

Kommer upp en bild så fort man har fått tagit en =)


Sen ska jag snart dra mig mot Linnea för tjejkvällen, Hoppas att alla ni också får en bra dag det kommer iaf jag att få =)


Hejhej!

Väldigt seg dag idag, var på harrys igår m...

mms_img73512 (MMS)

Väldigt seg dag idag, var på harrys igår med fina Minna. Var super trevligt, lite segt i början bara men de vända snabbt. :-) kom hem skapligt. Idag så är de dags för Neas födelsedags/inflyttningsfest så idag ska vi ha en super trevlig tjejkväll alla vi tjejer. :-) dock så blir de ingen alkohol då jag börjat med mina tabletter igen. Men de blir kul iaf. :-) har ju fortfarande ingen dator så segt med bloggande. Men försöker så gott ja kan med mobilen. :-) nej nu är de dags att hoppa in i duschen och sedan gå bort till syster som snart kommer hem från bb :-) dom fick deras tredje barn idag en liten flicka :-P så ska bebis mysa nu :-D ha de!

KAPUTT!!

Hallojsan!
Nu lär det verkligenn itne bli mkt skrivande, då min dator har gått sönder på rikigt :O Dataladdaren har slutat fungera och batteriet är dött! Så har ingen dator! :O Lånar brödernas nu men den är ju i vanliga fall upptagen heöa dagarna då dom inte går i skolan. men får se om jag bloggar någe från mobilen senare.
Nu ska jag iaf städa och plocka lite i huset tills mor kommer hem =) CU!!! ;P

Minna 18! :) <3

IDAG SÅ FYLLER VÄRLDENS FINASTE VÄN 18-ÅR!!! :D

Så jag skrev/sjöng lite för henne på mejlen så tänkte hon får väl en sång här med ;P haha


-Ja må hon leva, Ja må hon leva, Ja må hon leva uti hundrade år, Ja visst ska hon leva, Ja visst ska hon leva, Ja visst ska hon leva uti hundrade år!!! ETT FYRFALDIGT LEVE TILL MINNA PÅ 18-ÅRSDAGEN!!! HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!!!!!!!!! <3


Har bara en bild på mig och min kära vän, och den är ju nåt år gammal men den får duga ;P hehe


Update!

Hallojsan!
Tänkte bara kika in och säga att jag tror att jag slipper denna körtelfeber nu!
Just nu känns det helt okej, men man ska inte ropa hej förrän man kommit över bäcken! ;) hehe

Får bara hålla tummarna att jag vaknar upp pigg och alert imorgon! =) Jippie! ;P

Ska nu ta en dusch sedan blir det en film och sängen, upp med grabbarna Grus imorgon!

Hejhej! <3

Gaaaaaaaahh!!

Hejsan allihopa!

Nu var det åter dags för en uppdatering. Sen i söndags har det inte hänt så mkt egentligen. Vi firade Erik igår som fyllde 13. Fick även nattgäster då mina systrar, plus ena systers man och deras barn sov här. Så fullt hus har det varit.!

Plus att i allt detta så har jag dragit på mig någon slags Körtelfeber:S Svullna lymfkörtlar.. "/ inte skönt. Men febern är inte lika farlig idag som igår kväll. Men däremot har jag svårt att gå med väntarbenet då jag har svullna lymfkörtlar i ljumskarna på vänstersida :S Menmen det går väl förhopningsvis över snart.

Skickade med mamma lite pengar förut när hon var i stan så hon fick köpa krya på mig godis till mig ;P haha! Mums! ;)


Har även ett till problem som jag inte vet hur jag ska göra med. :S Har blivit bjuden på två födelsedagskalas på lördag och vet inte vilken jag ska gå på. :S Hmm.. Men först och främst så får jag se om jag är frisk tills dess innan jag tar något beslut.!


Aja nu ska jag försöka städa mitt rum imellan yrseln.. :S

Let it be.!

Hejsan!
Nu är jag hemma i Strånkan igen, efter en helg hos syster! =)
Har fått umgåtts med mina två favvis barn. Finns flera barn som jag tycker är alldeles underbara men dessa två har fått mitt hjärta för alltid!! =) hihi

Idag så har det varit en lugn dag, duschade ungar och mig själv :S Oops!! :P hehe och sedan så har det bara varit lugnt. =) Strax efter fem så kom mor och hämta mig och vi åkte ut till Julita där min pappa bor =) Skulle hämta kilarna, men då Erik fyller 13 imorgon så bjöd dom oss på Prinsesstårta=) Så det har vi stoppat i oss också =) Kom sedan hem och fick se att min säng var en palsmatta ;P haha och en lerpöl ! Alltid lika trevligt med en hund som hårar till tusen och som sedan inte har lärt sig att torka av tassarna ;P hehe

Nu blir det lite söndagsmys med familjen titta film och äta popcorn =) hehe

Hade bäst! =)

Autocorrect! =)

Haha Min äldsta syster har skadat mig med alla dessa fail autocorrecting websidor;P haha Så nu när man är lite smått övertrött så är det bästa att göra att checka in dessa sidor, få sig ett gott skratt innan sängen ;P haha !!

Tänkte bjösa på en ;P





Haha Godnatt på er!! ;P <3

Pensionärerna lives on! ;P

Nu sitter vi här i soffan igen och tittar på Så Mycket Bättre! Känns helt okej! :P hehe kanske inte riktigt vad man förknippar med oss som är mellan 19-37 ;P hehe men vi gört!! :P

Är ett grymt bra program nästsista avsnitten var det idag också.! ;P

A change is the start of something new.!!

Nu känner jag att jag stannat upp mitt liv för länge, har gått och väntat på att det ska ske någon förändring, men de har de inte gjort de senaste året så nu blir det till att ta tag i det nya och bara leva mitt eget liv med de personer som jag vet betyder mycket för mig och som jag vet att jag betyder mycket för dom! Så om ni känner att jag inte hör av mig till er så kan det bero på att ni inte visat tillräckligt mycket med kärlek och respekt för mig som person, utan bara uttnyttja mig...



Mitt nya liv startar nu och med det startar även en ny kraft i mitt liv, Jag ska kämpa emot rädslan och ta tag i de saker som behövs!



Mealtime! =)

Nu har jag börjat vakna till för idag, vilket gör att jag får all min energi nu och den håller sig ända till småtimmarna inatt! :S
Men har iaf nu hunnit med att baka en tårtbotten tills brors födelsedag =) Han fyller ju 13 på måndag allas varån Nusse =)
Sedan har jag även satt en matbröds deg på jäsning som ska vara till Tekakor =)

Så nu börjar jag känna mig lite duktig iaf=)






Tänkte även att till kvällsmat skulle jag fixa iordning lite Spenatsoppa och kanske någon Räkmacka till men vet inte om det passar :S men det märker man efteråt sen =)



Ha de gött så länge!! =)

You drive me crazy..!

Hallojsan! =)
1 December idag då, tiden går så extremt fort så det är sjukt åt det.
Idag så har jag inte gjort något hittils, Eller var och hämta ved bara men inge annat.
Min kära mor har iaf kokat knäck och kola idag =) så denna helg känns ju som att den kommer att jämna ut fettbalansen i kroppen. ;) hehe men det är ju bara December än gång om året så det är ju tur det! Annars får jag snart extra knäcka som Michelline-gubbe! ;) haha Fast det kanske man tjänar mer pengar på. Med tanke på att jag inte tjänar ett enda öre nu så ;) haha

Nej nu ska jag ta och göra något vettigt av denna dag! CU!!!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se