Tungt...

Hej alla glada! Nu har man varit ledig hela dagen idag. =) Umgåtts med bröderna, samt träffa en kompis till familjen som bjöd på mat. Har sedan spenderat min tid hemma hos min syster och hennes familj, fast syster jobbar ju men iaf. =)

Imorgon vankas det jobb 7-16 plus att man får lön imorgon också kan ju inte bli bättre. ;) längtar tills på lördag då jag åker upp till stockholm för att spendera dagen på gröna lund med min fina vän Denise. =) egentligen så skulle vi vara fyra stycken som åkte dit imorgon men jag jobbar ju så då gick det inte. Men blir nog kul iaf =) hehe Är ju sommarkrysset då också så får lite underhållning på köpet.!

Nej nu ska jag titta lite på tv, sedan om en stund gå hemåt och få lite sömn. =) <3

Shoo!

Haft ett litet upphåll i skrivandet, men har typ bott på jobbet denna helg. Har inte hunnit mer än att komma hem och sova innan det är dags för att jobba igen. Men nu så har jag iaf ikväll ledigt. Fast jobbar ju hela dagen imorgon igen så kan ju inte göra så mkt idag iaf.!


Annars så har det inte hänt så mkt annat, kanske ska till stockholm på lördag och gå på grönen med Fina vännen Denise och sen kanske några utav de andra flickorna om dom har tid. Men har inte hört något utav dom iaf. Så vi får väl se vad som händer.

Nej nu ska jag fixa lite käk och sedan ta en lite powernap tror jag, eller om jag tar powernapen först!  Vore ju skönt.


Kanske hörs något mer ikväll om det dyker upp något intressant att skriva om!  <3

Godmorgon!

Nu kan jag säga godmorgon på riktigt, vakna vid åtta men kände att det var lite väl tidigt för att kliva upp då. Men nu är jag iaf uppe =) Har hunnit klät på mig och sminkat mig, sitter nu och äter lite frukost, ska snart bege mig ut på en liten promenad, trots att det kan komma regn så ska jag ge mig ut.! Struntar i om man blir blöt måste verkligen röra på mig! Tänkte ta en tur förbi farmor på kyrkogården! Trots att jag inte har något minne utav henne så tror jag att hon uppskattar att jag går dit.! Farfar är ju också nånstans där men han har ingen gravsten så inte så lätt att hitta han då.! Så då kan man gå till Farmor och tänka på båda.

Sen efter min promenad så ska jag dammsuga och skura golvet här hemma ska se om det finns någon ledig tvätttid nästa vecka jobbar ju hela helgen så har inte tid att tvätta då. :) hehe

Ah just det ikväll så är de ju Be the one i Stadsparken och det ska jag och min systerdotter Lea (2år) gå på :) Lite skönt att få lyssna på duktiga sångare/sångerskor! :D

Nej nu ska jag fortsätta med frukosten så jag kan få gå ut !

Hörs kanske lite senare =) <3

Världens goaste frukost ;-) hehe nej men s...

mms_img67796 (MMS)

Världens goaste frukost ;-) hehe nej men ska nog fixa lite riktig frukost när jag vaknat till på riktigt lite för trött för att kliva upp från sängen just nu :-P

Godkväll!

Hejsan alla glada =) Nu var man återigen hemma efter jobbpasset =) Har varit lugnt men varmt på jobbet ikväll =) Skönt att få komma tillbaka var ett tag sen jag jobbade sist så jag klagar verkligen inte!

Nu ska jag iaf slöa i soffan en stund innan kroppen säger ifrån.

Får se om "bror" min kommer förbi en stund men det är väl inte så troligt. Men kan ju alltid hoppas på lite sällskap ;P hehe

Nej ni får höra mer utav mig imorgon skulle jag tro =) hehe

Godnatt på er allihopa! <3

Godmiddag!

Nu sitter jag hemma hos min syster. Ska hoppa in i duschen en snabbis innan jobbet kallar. Jobba ett kort kvällspass idag så det är jätteskönt, plus att man är ledig hela dagen imorgon. =)

Idag så har jag varit och handlat lite med systrarna och mamma, behövdes fyllas på en hel del i kyl och frys här så det var välbehövligt. sen så åkte jag och mamma och köpte lite mcdonalds innan hon åkte iväg och jobbade. =)

Har även hunnit städa och diska lite här "hemma" så när jag kommer hem ikväll så är det bara att slänga sig framför tv:n och inte behöva känna att man måste göra både det ena och det andra. Vilket är grymt skönt.!

Kanske skriver något mer efter jobbet ikväll! Hej så länge! <3

Lite mys såhär på kvällen. Färska kantarel...

mms_img55353 (MMS)

Lite mys såhär på kvällen. Färska kantareller på varma mackor och lite varmt gott rabarber/grädd te ;-)

Not soo long ago ;)

Hej igen!
Hittade en jättebra sida där man kunde ladda ner gratis färdiga designer snacka om flyt ;) hehe så nu behövde jag inte använda min tekniska hjärna. =) hehe

Ska ner i köket nu och se om mor min har börjat med någon mat, börjar bli lite smått hungrig så länge bjuder jag på en världsgo mat man fick på buffen i Linköping  ;) hehe

En ny början med en förhoppning om ett bättre slut.

Jag är ingen person som kan lyckas få något att fungera under en längre tid. Men jag försöker alltid att göra mitt bästa för att få saker och ting att fungera. Det samma gäller mitt bloggande. Jag har nog startat runt 6st olika bloggar och ingen utav dom är i bruk just nu, men det har alltid varit något som gjort att jag inte haft ork,tid eller lust till att skriva så då har jag bara struntat i det, och sedan när jag velat starta om igen så har den gamla bloggen inte funkat att använda för att det inte har kännts som min blogg. Men nu ska jag försöka att behålla denna blogg så länge som möjligt. =) Får se om jag lyckas fixa lite på designen också men jag är inte så teknisk utav mig så vet inte om det kommer att gå så bra ;) hehe men ska göra mitt bästa =)

Så det kommer jag att roa mig med de närmsta timmarna! Hej så länge! :) <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se