I Gonna Live My Life.

Varje gång som det händer är det alltid lika spännande att få reda på vad man gjort för fel denna gång. Trots att man varje gång är oskyldig till allt som påstås så är det ännu roligare att få veta att folk stör sig på mitt sätt att leva mitt liv. Men så länge som jag är lycklig så ska väl alla andra skita fullständigt i vad jag gör och inte gör.

Och just för tillfället känns allt värkligen toppen! ;P
Fått fast jobb, letar ny bostad, har underbara vänner, en underbar *** som gör mig lycklig i dens närvaro! Så jag har inget att klaga på, ingen saknad. Men sen vad andra tycker det är ju deras ensak. Och det är väl bara att låta dom hållas.! :) Nåt ska väl andra människor få roa sig med.! :P

45 år kvar till pension! ;)






Idag fyller denna pärla 20 år. =) bara sådär fyra månader efter mig ;) Det firas imorgon med saft och bullar ;P Eller??

STORT GRATTIS PÅ DIN DAG DENICE!! :D <3

And here I am again.

Hallojsan...

Sitter hemma hos syster och svåger, hade ett enormt sug efter sötsaker så när mor min erbjöd sig att betala en påse godis så tacka man ju inte nej. Men jag kan lova att nu i efterhand hade jag hellre ätit grönsaksdipp!!! Fy F-n vad dåligt man kan må. Nu känner jag verkligen att det måste bli ett slut på allt detta onyttiga ätande. Så på måndag blir det hårda tag igen, och den här gången ska jag försöka att hålla mig ifrån allt som heter fett! Får nog starta veckan med pulver diet och se om det funkar någorlunda. Har ett startpaket hemma hos mamma liggandes.
Träning har jag svårt för då jag inte har tillgång till nåt gym men finns ju annat man kan göra också.

Hoppas på att det ska börja hända något.

Egentligen så är jag inte missnöjd med hur jag ser ut eller hur mycket jag väger, men genom att alla andra talar om för en hur man ser ut och hur mycket det ser ut som att man väger så blir man missnöjd tillslut. Så får att tysta alla andras åsikter så är det väl bara att försöka göra något åt det.

Keep in touch!!!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se