Once upon a time..

Tja! Nu var det ett tag sen jag skrev, men har inte riktigt haft nån ork eller lust.

Men en hel del har hänt sen sist. :P hehe Så kanske ska ta dag för dag.! =)

Kan ju börja med Onsdagen: Gick upp skapligt för att tjejerna skulle komma och hämta mig! =) Vi skulle ju till Ullared så vi åkte skapligt så vi var där skapligt =) Tog drygt fyra timmar att åka, några stopp på vägen också. =) När vi var framme så gick vi in på Gekås och kika runt lite =) Dom andra handlade lite redan då, men jag väntade eftersom att jag inte hade några pengar =) Vi var där inne några timmar åt mat på deras matservering=) Tog en kotlett m. Pommes och beasås =) Mums. =) Sedan efter att vi hade kikat runt där, åkte vi till stugan som vi hyrde =) vilket var en jättefin stuga med ett sovloft där vi bestämde oss för att sova allihopa :P Mysigt värre. =) När vi installerat oss i stugan så åkte vi tillbaka till varuhus området. =) Gick in på Harrys och käka kvällsmat var jättemysigt där ;P Vi icke vegitariener tog varsin plankstek! Var supergott! =) sedan så var klockan rätt mkt så vi åkte till en mataffär och köpte lite frukost till morgondagen =) Sedan åkte vi tillbaka till stugan och slog ner oss i sofforna ;P kolla på tv medans de vart genomkollande utav dagens inköp =) Gick sedan upp och la oss i sängarna, men vart inte många timmars sömn, då kvällen/natten mest bestod utav prat :P hehe

Torsdag: Detta var den stora DAGEN! =) Vi gick upp vid åtta =) Åt frukost och packa in i bilen, städade stugan så vi kunde lämna den sen =) Åkte sedan och lämna in nyckeln vid nio =) Sedan var det dags att åka till varuhuset igen =) Hela 6 timmar vart det där inne =) sedan när vi var färdiga där så var det bara att försöka få in 5 fulla kundvagnar i en bil :P hehe Det var svårt men det gick tillslut ;P sedan så kände vi att det räckte med utflyckten och alla ville hem ;P så vi åkte hemåt stannade i Linköping för kisspaus =) hehe sedan vart det lite vilse-körning i gamla Linköping innan vi kom ut på E4-an igen =) Stod i bilkö en kvart då ett berjningsarbete utav en lastbil hålls på. vet inte riktigt vilken tid jag kom hem men det var iaf mörkt ;P hehe. =) När jag väl var hemma så packade jag upp mina saker =) Tog sedan det lugnt ett tag. =) Skulle ha kollat film med syster som var på besök =) Men gick en promenad med Jenny ist som ville prata lite. Sedan så vart det sovdags.!

Fredag: Vaknade vid 10 skönt att få sova längre än vad jag brukar. =) Tog det lugnt, och vid halv tre när Emil kom hem från skolan så åkte jag och mamma till Julita för att lämna Killarn =) Åkte sedan till Linda och var där en liten stund, hämta nyckel då jag skulle sova där. =) sedan åkte jag hem till Jenny, vi skulle ha Idol-mys då Henke jobba=) Så åkte dit och käka mat sedan satte vi oss i soffan och kolla idol =) Vi orkade inte titta på uttröstningen så vi åkte ner på stan en sväng och kolla runt lite, men det var lika dött som vanligt =) Köpte oss varsin milkshake på MC, sedan skjutsa Jenny hem mig till Linda. Gick nästan och la mig på en gång, då jag var väldigt trött. =)

Lördag: blev väckt vid tio utav Påke då var det dags för frukost =) Sedan så tog vi det lugnt myste med barnen ;P hihi  Mamma kom sen en stund när hon vaknat och så, och även moster, så vi åt chokladpudding =) Mums! Sedan åkte jag,linda och mamma och handla. Jag och linda besämde oss för att göra en kyckling paj till mat, men vart sedan linda och påke som gjorde den =) Vart supergott!! :D Sedan så gick jag till Jenny, vi skulle ut till min "bror" Som hade födelsedagsfest :P Var väldigt trevligt skratta som bara den ;P Vi vart kvar där till 12 sedan så gick jag,Jenny,Sabina och Rasmus en krogrunda =) hehe vilket också var väldigt trevligt =) Sedan så skjutsade jag och jenny hem dom till Marmorbyn och jag var hemma igen vid 3, då var det bara att sova!

Söndag: Vaknade relativt tidigt då man faktiskt ställde om klockan så man sov ju en timme kortare än vad man egentligen gjorde ;P hehe Vi tog och städade lite i köket jag och Linda:P Påke satte upp nya gardiner ;P hehe.
Sen kom mamma och skulle hämta mig, men innan så gjorde Linda och Mamma Lasagne som vart jättegod åt alldeles för mkt.. :S hehe sedan åkte jag och mamma hem. bara slöade.

Måndag: Igår då.. Vad hände då?? :O jag låg typ i sängen till tolv, sedan fixade jag iordning lite käk till resten av familjen =) Vart ungstekt lax m. citron och dill, Kokt potatis och cafe de paris-sås =) Sedan vart det lugnt resten av kvällen =) Gjorde en pizza som vart supergod =)

Tisdag: Idag! Vakna vid nio, gick upp och åt lite frukost, tog tag i disken från igår. =) gjorde sedan lite lunch =) Sen gick vi tre ut, Jag,Erik och emil. =) Plockade lite på tomten inför vintern =) Sedan så har jag suttit här en stund, ska sätta igång med eldandet och sedan slå ner mig i soffan framför tv-n, kollar aldrig på tv nu för tiden känns de som.! Så kanske dags att göra det, de är ju iaf bättre än att sitta vid datan. =)

Orkar inte lägga upp några bilder nu, då jag har dom på mobilen =) Men det kommer väl nångång =)


PussOKram!! =) <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se