one day at the time, then the life run in 10000 km..!

Hallojsan igen. =)

Som sagt så har jag ju ingen dator men lånar mammas =) får se om jag hämtar min imorgon =)
men det har ändå inte hänt något super kul så gör ju inte så mkt att man inte uppdaterar då.. Lever mitt zombie liv här ute på landet.. :S menmen det är väl så det är ibland.. Imorgon ska jag iaf vara inne i stan ett tag, ska till optikern med mor. Hon ville ha smakråd ;P hehe och så kanske jag kan få lite insperation till nya glasögon, har haft samma nu i över 5 år så kanske dags att byta ut dom =) ;P Fast är ju så jäklans dyrt med glajjor men man kan ju få testa iaf =) hehe  Sen blir det till att åka förbi mormor och morfar en sväng och hälsa på. Var ett tag sen man var hos dom =)

Idag har jag varit duktigt =) städat rummet från golv till tak. så nu är det äntligen städat ordentligt! =) Hehe bytte rum för snart en vecka sen men motivationen har varit död så har inte orkat lägga någon energi i att göra något. Men vissa dagar är den bättre så då gäller det att passa på med att göra saker, för man vet aldrig när man får energi till att göra något igen.

Annars då i mitt liv?!?! Jodå det rullar väl på i trög takt.. Mår inte hundra.. Men för en gångsskull så har jag inte någon sjukdom, så som förkylning eller nåt liknande, utan nu är det psyket som spökar. fast det kanske är värre iofs. menmen det kommer ju i perioder så det går väl över snart. trivs bra nu hemma som tur är.. Har ju varit lite omständigheter som gjort att man inte mått så bra hemma, men nu börjar det lösa sig, vilket är skönt.!  Får bara hoppas på att annat också blir lite bättre. Så man kan få njuta utav livet till 100%.!! Vore ju skönt faktiskt.!

Nästa vecka händer ju lite saker som får en på andra tankar =) Ska till Ullared vilket jag nog har tjatat om ett x-antal gånger nu ;) hehe Men lika spännande varje gång man tänker på det.! =) bara 7 dagar kvar =) !!

Nej nu ska jag avsluta detta inlägg..! Blir väl sittandes vid datan ett tag till lyssnar på lugna favoriter eftersom att mitt spotify gått ut.. :S Men kanske hörs något mer imorgon!

PussoKram!!! <3<3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se