Sunday Bloody sunday..

Då var denna helg över då. =) Har varit full fart hela helgen =)

Tänkte bjuda på lite bilder =) Men kan berätta lite kort om den först =)
Fredagen började med att vi åkte in till stan och hämta lite folk, Vart fullt hus på en gång. =) Alla syskonen var samlade och även lite syskonbarn =) Hehe Så på fredagen blev det ganska lugnt vi åt lite gått och la oss skapligt =)
Gick upp tidigt på Lördagen var fint väder ute så det var likabra =) Jobbade i trädgården hela förmiddagen och hann med en hel del, sedan vila vi en stund och fortsatte en stund till på eftermiddagen =) Vart en stor skillnad på hela tomten =) Vilket var välbehövligt =) Ät tacos på kvällen även mormor och morfar plus kusin var här. =) Så mkt folk var det allt =)
Idag så har vi tagit det lugnt gick över till Moster, morbror och kusin hela familjen fikade där och sedan gick vi hem igen. Gjorde det sista som skulle göras i trädgården så nu ser det verkligen hemtrevligt ut, ska bara göra några småsaker till =) Besök till Tippen och Skroten ska väl planeras. =)

Nu så är det bara jag mamma och bröderna hemma eller Erik kommer väl snart men det blir väl bara vi hemma sen =) Så då ska vi mysa lite framför tvn och njuta utav sista lediga dagen för dom tre den här veckan ;) Jag är ju ledig resten utav mitt liv som det känns just nu:S menmen Det blir nog bra tillslut =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se