Who are you!?

Godmorgon!
Gick upp kvart över 6 imorse, för då ville hunden ut! Sedan så var det bara att väcka ungarna och fixa frukost och skicka iväg dom till skolan..!

Efter det hade jag tänkt att försöka somna om men det gick ju inte, hunden lyckades öppna ytterdörren hela tiden så var ju tvungen att springa ner och stänga den hela tiden, tillslut gav jag upp och gick upp ist. släppte ut hunden en stund. Och nu har jag ätit lite omelett och satte mig här. Vet inte riktigt vad som ska hända idag, men lär behöva göra en storstädning eftersom att systrar m. familj och barn kommer imorgon och ska stanna hela helgen så då kan det vara bra om det inte är en massa små grejer på golvet eftersom att barnen har en tendens till att vilja smaka på allt dom hittar ;) hehe Så det får väl bli min sysselsättning idag, Städa ju mitt eget rum igår så det är ju skönt att ha det gjort iaf.


Nej nu ska jag gå ner och fixa lite kaffe sedan blir det till att sätta sig här en stund till innan man sätter igång med resten. Tänkte att det mesta ska vara färdigt till kl.3 då mamma slutar så att hon slipper göra något när hon kommer hem, eller hon kan ju iofs få göra mat ;) hehe


Min underbart sköna renbäddade säng ;) Grymt skönt att krypa ner i den i gårkväll ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se