You learn.!

Godkväll! :P
dåligt med bloggande idag måste jag erkänna :S men det är smällar man får ta :P Idag så har det varit en seg dag, vart väckt först utav min mor för att jag skulle se till att bröderna tog sig till skolan, sen tänkte jag somna om en stund till men fick inte sova länge förrän hunden började skälla för att det var folk som gick fram och tillbaka på järnvägen så där var den friden slut.! Fast låg typ hela dagen och slöa i soffan med pauser för att laga mat, gå ut och kissa hund, och hämta post. =) Sen så började det komma hem lite folk igen från skola och jobb så då var det slut på vilandet =)

Fixa lite käk till resterande familjen vart Köttfärssås och spaggetti! =) hehe enkelt och bra :P

Vart sen middag så efter det var det tv tittande Halv åtta hos mig och Idol =) Men nu orkade jag inte titta mer på tv, var ingen som lockade att se så då var det lika bra att gå upp till mig ist. =) Så nu sitter man här, ska väl kolla runt lite missade öppetiden på 1177 skulle ha ställt en fråga till dom och dom har ju bara uppet kl.2 och stänger ganska så snart efteråt så det sket sig idag med...! "/ men men får se till att hinna med någon gång. tror ju att det går betydligt fortare att få svar på endel frågar där än om man ringer till vårdcentralen. Fast då gäller det ju att man kommer ihåg öppetiderna ;P haha


Imorgon så blir det till att åka in en sväng till stan =) Ska se om jag hinner boka tid på AFM och sedan springa förbi facket =) Lite saker som man måste göra som vuxen om man nu kan kalla sig för det ;) Haha !

Men är ju inte så fasligt långt tid tills man fyller 20 så nu borde jag ju närma mig vuxenvärlden trots att jag väldigt gärna hade velat vara kvar i ungdomen. :) men men går ju inte att frysa åldern precis. Så bara att ta vara på situationen och göra det bästa utav den helt enkelt =)

Veckan som kommer då förutom morgondagen som är ganska så välplanerad.

Onsdag: Så har jag ännu inget planerat. Hoppas på jobb såklart vilket jag gör varje dag.!
Torsdag: Mormor kommer och äter lunch med mig och Mor, Sedan blir det till att åka in till stan och träffa brudarna=) Denise stannar även hos mig i stan tills Lördag åtminstone =) Så blir supernice! :D
Fredag: Utgång med Denise och Melinda =)

Resten utav helgen är inte helt planerad ännu =)


Min underbara halvstörda flicka Denise! <3

PoK!<3 Ida...
Kommentarer
Denise

Haha du hitta ingen bättre bild ;)

2011-09-26 » 22:38:40
Ida

Haha det var den bilden som jag hade på min dator ;) hehe ursnygg! <3

2011-09-26 » 22:47:51
URL: http://rainbowforest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se