Och där var det slut..

halloj alla!
Idag är det Söndag då.. helgen går så jäkla fort så det är sjukt åt de! Menmen som arbetslös/arbetssökande har man ju i princip helg varje dag så det är väl ingen större skillnad. :S Aja snart ska det väl bli ett slut på allt detta så då slipper jag denna tristess!

Idag var det väl tänkt att man skulle städa och dona lite men just nu känns det väldigt långt borta... "/ Får väl se om det kommer mer energi senare under dagen. Det brukar kunna bli så, har gått ifrån att vara en morgonmänniska till kvällsmänniska. Så nu är jag lite smått seg, men brukar kunna bli piggare under dagen vilket resulterar i att jag är uppe halva nätterna :S Måste skaffa lite nya rutiner nu känner jag. Men det funkar ganska bra under veckorna då jag ibland blir tvungen att gå upp samtidigt som bröderna går upp.!

Blir nog bättre när jag flyttar till nya lägenheten då kan jag skaffa mig rutiner som passar mig själv. och även kanske hitta en sysselsättning som kräver att man har vardagliga rutiner. Bara att hålla tummarna för det bästa! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se